Gentester

DNA Lifestyle - Ditt DNA och Din kost

Nutrigenomics - Nutrifit - Sportsfit

En ny möjlighet till hälsa. Ta reda på hur dina gener påverkas av din kost och livsstil. Vi kan lägga fokus på dig och förändra hur du ser på träning, kost och näringsämnen, avpassade för dina unika förutsättningar.
Gör en intresseanmälan på vår bokningssida så återkommer vi.

Nutrifit passar dig som vill ta kontroll över din hälsa och vill veta vilka unika behov du har när det gäller din kost och din näring, baserat på dina gener.

Nutrisport passa dig som vill förbättra dina förutsättningar när det gäller träning och vill veta vilken kost och träning som passar dina unika genetiska förutsättningar bäst.

Det spelar ingen roll om du är ute efter att bli mer hälsosam, nå bättre resultat med din träning på elitnivå eller som motionär. I din genetik finns information och nycklar som kan användas för att just du skall nå dina mål.

Vi är alla olika och en del av dessa olikheter finns i våra gener.
Det finns sådant vi ser med våra ögon som exempelvis ögonfärg, men det finns också sådant vi inte ser som exempelvis hur vi använder och omsättning vår mat, hur vi gör oss av med gifter, hur väl vi svara på olika typer av träning. Vi är alla en kombination av våra gener och vår miljö och hur detta påverkar oss är unikt för varje individ.

I våra gener finns det små punkter där vi skiljer oss från varandra. Den vanligaste variationen är något som kallas SNP (uttalas SNIP), vilket är små förändringar i vårt DNA. Det är i dessa kombinationer av små förändringar som gör oss till dem vi är.
Våra gener bestämmer inte allt. De samverkar med din livsstil, miljö, matvanor, sömn och träning. Genom att veta hur just du ser ut kan du påverka vilka gener som får effekt hos dig.
Detta gör du genom livsstilen du väljer, maten du äter, det du dricker, hur du sover och vad du väljer att använda som motionsform.

Det är resultatet av den här informationen vi kan analysera. Därefter kan vi hjälpa dig att välja smarta, bra och hälsosamma lösningar anpassade just för dina specifika behov.

Med Nutrifit och Sportsfit kan vi hjälpa dig att ta kontroll över din egen hälsa. Du bestämmer och vi hjälper dig.

Vill du veta mer om dig själv?
 
Gör en intresseanmälan på vår bokningssida så återkommer vi.

Lipoic Acid


Mångsidigt näringstillskott och en kraftfull antioxidant, som främjar energiproduktion i muskler och bibehåller blodsockernivåer inom normala gränser. Stödjer leverns avgiftningssystem. Främjar immunförsvaret. Skyddar kollagen i huden, vilket kan motverka rynkor.