Aktuell info

Nyheter publiceras fortlöpande på den här sidan


Vitala Kosttillskott

VIKTIG INFORMATION
Våra produkter kommer fortsättningsvis att använda en egen nätadress: www.vitalakosttillskott.se. Du når denna adress via länkar från www.vitalmedicin.se eller att direktinskriva nätadressen. Vill du återvända till Vital Medicin gör du detta genom att använda www.vitalmedicin.se.

Efterfrågan av Vital Nutrients produkter är stor.  Eftersom våra produkter genomgår en omfattande kontroll i samband med tillverkning och utförsel till Sverige från USA så innebär detta ibland förseningar i transporterna. FDA (Food and Drug Adminstration) utfärdar kontrolldokument i kvalitetshänseende tillsammans med Livsmedelsverket och vissa av produkterna måste dessutom passera, det inom EU komplicerade tullsystemet, TRACES. Vi arbetar aktivt med att förbättra leveranstiderna av produkterna.

Länk till kosttillskott

 

Tyrosine & B-vitamins (anti-allergy)


Kombination för att stärka binjurar och sköldkörtelfunktion. Kan bidra till mentalt välbefinnande. Stödjer bildning av adrenalin, noradrenalin och sköldkörtelhormoner. Stödjer immunförsvaret.

Zinc citrat


Zinkcitrat bidrar till en bättre immunfunktion och ger stöd för bildandet av normal vävnad i kroppen. Viktig för produktion av testosteron.

Osteo-Nutrients


Näringspreparat som främjar friska tänder och skelett. Det upprätthåller styrkan i benstruktur och hjälper till vid uppbyggnaden av benmassa.

Berberine 200 mg


Upprätthålla en regelbunden och normal tarmfunktion. Bra för blodfetter och blodsocker. Motverkar tillväxt av ogynnsamma tarmbakterier. Stödjer immunceller.