Acidophilus Bifidobacter FOS # 60 st - Kosttillskott

Acidophilus Bifidobacter FOS # 60 st

387 Kr

Produktinformation - kosttillskott

Översikt
Acidophilus/Bifidobacter/FOS är en kombination av två bakterier och FOS, fruktooligosackarider, ett naturligt förekommande, onedbrytbart socker, som kan bibehålla tillväxten av en normal mag- och tarmflora. Probiotika. Produkten kan hjälpa att upprätthålla en normal tarmflora och gynna en normal, vaginal flora. Den kan stödja en hälsosam matsmältning. Fri från mjölkprodukter.


Rekommenderad dos
1-2 kapslar 2-3 ggr dagligen.
Vi graviditet kontakta kvalificerad hälsorådgivare. 


Kvalitet är Vital Nutrients främsta prioritet

Vital Nutrients grundades med intensionen att framställa högkvalitativa kosttillskott. För att uppnå detta mål producerar Vital Nutrients kosttillskott i egen produktionsanläggning där tillverkningsprocessen är grundligt kontrollerad. Vital Nutrients avancerade kvalitetssäkringsprogram överträffar både bransch- och regelstandard för att säkerställa optimal kvalitet och tillse att produkterna är fria från miljöföroreningar. Vital Nutrients är en *FDA-inspekterad anläggning. Vital Nutrients registreringsnummer hos *FDA är R11423196344.

*Food and Drug Administration, ett av de mest ansedda kontrollorganen i världen i dag avseende kvalitetskrav, motsvarigheten till Läke- och Livsmedelsverket i Sverige.
 

Vital Nutrients kvalitetssäkringsprogram innefattar bland annat:

Oberoende laboratorietester
Varje ingrediens och färdig produkt testas av oberoende laboratorier som till fullo följer vetenskaplig och etisk praxis för högpresterande laboratorier.

Policy för varje inleverans av råvaror (batchpolicy)
Medan kosttillskottsindustrin i allmänhet testar slumpmässigt med ett fåtal tester så tillämpar Vital Nutrients principen att testa varje leverans och ingrediens samt varje färdig produkt.

Omfattande specifikationer
Råvaruspecifikationerna bygger på grundliga undersökningar av alla ingredienser, dess biomarkörer och tillika eventuell sårbarhet mot föroreningar.

Detaljerna i Vital Nutrients kvalitetskontrollprogram är omfattande, men konceptet är enkelt, Vital Nutrients är villiga att vidta alla nödvändiga åtgärder för att tillhandahålla konsekventa och kliniskt högkvalitativa kosttillskott till medvetna konsumenter på marknaden. 

ACIDOPHILUS/BIFIDOBACTER/FOS

Näringsdeklaration

Innehåll i 6 kapslar

Mängd

 

 

Lactobacillus acidophilus

12 miljarder organismer*

Bifidobacter lactis

12 miljarder organismer*

FOS (fruktooligosackarider)

900 mg*

 

Ingredienser
FOS (fruktooligosackarider), silikatcellulosa, vegetabilisk cellulosa, lactobacillus acidophilus, bifidobacter lactis